NeoCM Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 ROOT dla urządzenia Lenovo 850 Robisz to na własną odpowiedzialność!!! Co jest potrzebne:1 - smartfon2 - aplikacja do roota (poniżej) Procedura instalacji:Na początek włącz tryb debugowania USB, upewnij się iż masz wgrane sterowniki USB Pobierz program geno.zip Odłącz wszystkie programy antywirusowe na komputerze, w przeciwnym razie pliki zostaną usunięte. Podłączyć telefon do komputera Uruchom aplikacje .exe na komputerze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bololabich Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jest znacznie prostszy sposób .. Z telefonu wystarczy tylko wgrać i użyć tą aplikacje http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2566341&d=1391850491 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Farmaroot Dobrze wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnas4 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 niestety framaroot niestety nie dziala na moim lenovo a850+ i za cholere niepotraie tego ogarnac ;(ale dzieki bo ten pierwszy programik dal rade ;] i juz mam zrootowany telefon, teraz tlyko wyszukac gdzies TWRP lub CWM do mojego modelu i bed emogl zaczac zabawe ze zmiana softu Jezlei ma ktos (bo nie potrafie znależć) TWRP do tego modelu lub ewentualnie CWM to prosilym o zalaczenie za co z gory bardzo ale to bardzo dziekujeWitam, mam juz TWRP wiec juz powoli brne do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi