Anonim_wy Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Witam zacznę od tego ze na ios jest fajna gra która raczej już się nie dostanie na Androida chciałbym jakoś w nią zagrać ale nie wiem jak. Szukałem sposobu ale nie znalazłem i dlatego kieruje z pytaniem czy da rade jakoś przebudować grę na apk lub jakiś emulator na androida żebym mógł pograć w tą grę .jeśli chcecie wiedzieć gra nazywa się warblade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Nie da się Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim_wy Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 no dobra to dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi