oloepoczta Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Witam. Po wgraniu CM nie mogę wysłać mms. Czytałem gdzieś że to minus systemu, ale wpisy z przed kilku lat. Czy poprawiło się coś w tej kwestii?Tel. to xperia ray, CM 9.1.0Jest możliwość załatwienia tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oloepoczta Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Problem był w czym innym. Żeby wysłać lub odebrać mms MUSI być włączona transmisja danych, nie dzieje się to automatycznie jak w stocku, włączone wi-fi też nic nie daje. Do pobrania mms też trzeba ręcznie włączyć przesył danych. Problem rozwiązany. Wysłane z mojego Ray 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 A to była wersja stable co zainstalowałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Najczestrza przyczyną jest brak APNów. Poszukaj w guglu APN i nazwa operatora (plus, play, itp) oraz android, znajdziesz rozwiązanie. Sent from my LG-P760 using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Kur** mmsów a ja przeczytałem sms... toś wiadomo, iż nie ma apnów... Z playa mogę ci podać bo mam jeden z fonów i sprawdzisz.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
oloepoczta
Witam. Po wgraniu CM nie mogę wysłać mms. Czytałem gdzieś że to minus systemu, ale wpisy z przed kilku lat. Czy poprawiło się coś w tej kwestii?
Tel. to xperia ray, CM 9.1.0
Jest możliwość załatwienia tego?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi