zogo Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Witam ma huawei p8 lite i nie ma on systemu ani recovery ma odblokowany bootloader gdy próbuje sflashować recovery wyskakuje target reported max download size of 471859200 bytes sending 'recovery' (31630 KB)... OKAY [ 2.183s] writing 'recovery'... FAILED (remote: Command not allowed) finished. total time: 2.208s Proszę o szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Dobra komendę wpisałeś? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkSystem pierw wgraj później recovery Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Dobrą masz wersje recovery? Spróbuj np. wgrać starszą wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zogo
Witam ma huawei p8 lite i nie ma on systemu ani recovery ma odblokowany bootloader
gdy próbuje sflashować recovery wyskakuje
target reported max download size of 471859200 bytes
sending 'recovery' (31630 KB)...
OKAY [ 2.183s]
writing 'recovery'...
FAILED (remote: Command not allowed)
finished. total time: 2.208s
Proszę o szybką odpowiedź
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi