alex101 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Witam, jestem tu ponieważ chciałbym zainstalować cyanogenmod na mojej sony xperi E (.cyanogenmod installer)Lecz musze włączyć opcję Aparat (ptp), a gdy ją zaznaczę w ustawieniach ona natychmiast się odznacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 A nie lepiej wrzucić rom przez CWM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 alex101 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 A nie lepiej wrzucić rom przez CWM ?A jak to najprościej zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oloepoczta Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Ściągasz rom na kompa, i znajdź instrukcje wgrywania, jest przy każdym romie. Przez fastboot musisz zflashować kernel, zrobić wipe`y według instrukcji, gapsy dograć i gotowe. Instrukcji jest masa, trochę myślenia i uda się, sam to przerabiam a zabawa przednia. Wysłane z mojego Ray Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 alex101 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ściągasz rom na kompa, i znajdź instrukcje wgrywania, jest przy każdym romie. Przez fastboot musisz zflashować kernel, zrobić wipe`y według instrukcji, gapsy dograć i gotowe. Instrukcji jest masa, trochę myślenia i uda się, sam to przerabiam a zabawa przednia.Wysłane z mojego RayTak, ale ja się kompletnie na tym nie znam a na mój telefon (dokładniej xperia e dual c1605) są tylko jakieś anglojęzyczne instrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Wstaw link to ci później przetłumaczę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 alex101 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Wstaw link to ci później przetłumaczę. Pozdrawiamhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2518451 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
alex101
Witam, jestem tu ponieważ chciałbym zainstalować cyanogenmod na mojej sony xperi E (.cyanogenmod installer)
Lecz musze włączyć opcję Aparat (ptp), a gdy ją zaznaczę w ustawieniach ona natychmiast się odznacza.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi