Monokuma Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Sprzedam telefon Huawei P9 litew wersji 16gb wersja Dual sim. Z Androidem 7.0Stan wizualny jak i techniczny oceniam na bardzo dobry. Wyświetlacz wygląda jak nowy, wczoraj zdjąłem folię ochronną po roku użytkowania. Tył posiada ślady normalnego użytkowania. Posiada 2 GB RAM, 5 calowy wyświetlacz. Czytnik linii papilarnych. A reszta parametrów do znalezienia w internecie. Telefon działa w każdej sieci komórkowej. W zestawie oryginalne pudełko, papiery, oryginalna ładowarka, szpilka do tacki sim, paragon zakupu. System zaktualizowany do najnowszej możliwej wersji. Czyli Androida 7.0Telefon posiada ważną gwarancję do 2019-04-20 Interesuje mnie sprzedaż. Za 500 zł. Cena jest do lekkiej negocjacji. W ostateczności zamiana za coś gorszego z dopłatą z drugiej strony. Często zmieniam telefony, więc mi to wszystko jedno. Ważne by kolejny był w pełni sprawny. Kupujący pokrywa koszty wysyłki. Nie bawię się w pobrania. Odbiór osobisty w okolicach Radomska. Zainteresowany? Pisz Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Do zamknięcia. Huawei dzisiaj został sprzedany Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi