Anonim_wy Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Witam ma mały problem chodzi o to że zrobiłem prze pomyłkę wipe all - Preflash usunąłem wszystko włącznie z Systemem i mam problem z zainstalowanie jakiegokolwiek Stock Rom'u jakieś pomysły. Moje recovery to CWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Podłącz telefon do PC może go wyryje jako pamięć masową przynajmniej tak jest przy TWRP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 to mogę zrobić bez problemu chodzi mi o to ze jest problem z zgraniem Stock romu w sensie zainstalowanie go na urządzeniu najlepszym sposobem byłby custom ROM który można by było wgrać w tel lecz nic nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Telefon z europejskiej dystrybucji?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Anonim_wy
Witam ma mały problem chodzi o to że zrobiłem prze pomyłkę wipe all - Preflash usunąłem wszystko włącznie z Systemem
i mam problem z zainstalowanie jakiegokolwiek Stock Rom'u jakieś pomysły. Moje recovery to CWM
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi