Krystian Lipski Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Witam mam taki problem z kontem google bo zapomniałem i chciałbym wgrać rooma od nowa do tego telefonu tylko nie wiem jak i czy coś to da na dole zdjęcia telefonu i tam jest podany model telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Na niepamięć nie ma lekarstwa. Co najwyżej możesz pominąć krok rejestracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krystian Lipski Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Musiałbyś znać dane konta które było przypisane do tego urządzenia Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krystian Lipski
Witam mam taki problem z kontem google bo zapomniałem i chciałbym wgrać rooma od nowa do tego telefonu tylko nie wiem jak i czy coś to da na dole zdjęcia telefonu i tam jest podany model telefonu
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi