DusieK Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Hej! Tak jak w temacie, co skłoniło Cię do zakupu tego urządzenia? Jakie są twoje opinie, uczucia? A może zastanawiasz się, czy zakupić te urządzenie? Daj znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Jeszcze nic. Tak szczerze mówiąc po przesledzeniu wielu testów. Mam tu na myśli realnych użytkowników i ich recenzję a nie antutu. Zastanawiam się czy warto przechodzić z modelu s7 Edge np. Czy nie lepiej przejść na Note 8. Tam te różnice są zdecydowanie bardziej zauważalne. Ale ogólnie telefon całkiem spoko? inaczej powiedzieć nie mogę. Odkąd pamiętam jestem fanem każdego Galaxy ?? Dodam jeszcze że telefon naprawdę bardzo ładny itp. Ale okrutnie nie poręczny. Jak dla mnie ciężko go obsługiwać jedną ręką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Na Note8 sam bym się skusil [emoji7]Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Ambasadii ma fajny port N8 dla s7 Edge i s8 ale ja uważam że porty serii n nie mają sensu. Wszystkie te nowości są do odczucia tylko na urządzeniu N. Wiele nowinek jest fizycznie niedostępnych więc nie jesteś w stanie tego odczuc ale to tylko moje zdanie. Jeśli ktoś zainteresowany to na xda jest port dla s8. A dla s7 tylko dla użytkowników telegramu w grupie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Trudno na Xiaomi dostać port z Note8 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi