Mirosław Borkułak Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Witam! Jak w temacie mam zablokowany tablet Samsung Tab 6A blokadą FRP. Zweryfikuj Konto "Urządzenie zostało zresetowane. Aby kontynuować, zaloguj się na konto Google, które było wcześniej synchronizowane na tym urządzeniu." Już przejrzałem mnóstwo stron i poradników i nic nie mogę z tym zrobić. Oczywiście nie znam prawidłowych danych żeby się zalogować na konto google. Nie wiem jaką wersję androida posiada ten model tabletu. Proszę o pomoc z góry dziękuję. Mirek. Tel. 507652482 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Problem w tym, że malo kto umie ten problem usunąć, bynajmniej tak było. Spróbuj sflahowac najnowszy system dostępny na to urządzenie Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mirosław Borkułak
Witam!
Jak w temacie mam zablokowany tablet Samsung Tab 6A blokadą FRP.
Zweryfikuj Konto
"Urządzenie zostało zresetowane. Aby kontynuować, zaloguj się na konto Google, które było wcześniej synchronizowane na tym urządzeniu."
Już przejrzałem mnóstwo stron i poradników i nic nie mogę z tym zrobić. Oczywiście nie znam prawidłowych danych żeby się zalogować na konto google.
Nie wiem jaką wersję androida posiada ten model tabletu.
Proszę o pomoc z góry dziękuję.
Mirek.
Tel. 507652482
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi