Arturro1906 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Witam mam problem z udostępnianiem neta przez mobilny hotspot l gdy włączam router WiFi automatycznie się wyłącza i zaraz włącza i tak cały czas. Nawet przez kabel się nieda jak zaznaczam opcje modem USB to się nic nie dzieje. Stock,Root, Pure perfomance Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Prawdopodobnie to wina kernela Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturro1906 Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Niewiem jakim cudem coś powylaczalem w uruchomionych aplikacjach i działa.Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Też tak można, widocznie jakaś aplikacja powodowała zakłócenia, w sumie możliwe. Zamykam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arturro1906
Witam mam problem z udostępnianiem neta przez mobilny hotspot l gdy włączam router WiFi automatycznie się wyłącza i zaraz włącza i tak cały czas. Nawet przez kabel się nieda jak zaznaczam opcje modem USB to się nic nie dzieje.
Stock,Root, Pure perfomance
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi