DusieK Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Hej! Tak jak w temacie, co skłoniło Cię do zakupu tego urządzenia? Jakie są twoje opinie, uczucia? A może zastanawiasz się, czy zakupić te urządzenie? Daj znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Sobociński Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 przede wszystkim hardware i gwarancja w przypadku modyfikacji. Jedna z niewielu rzeczy które mi przeszkadzają to brak USB3, ale za to mam dash charge który jest genialny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Chciałem urządzenie które działa piekielnie szybko oraz bym mógł mieć pierdyliard apek odpalonych w tle i by chodził bez zająknięcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi