Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'sieci%c4%85' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Ogólne
    • Informacje oraz regulaminy
    • Pozostałe
  • Uniwersalne
    • Dyskusje ogólne
    • Problemy ogólne
    • Faq i Poradniki
    • Wybór urządzenia mobilnego
    • Theme for CyanogenMod
    • Optymalizacja telefonu
    • Xposed
    • Android Auto
    • Dla zielonych
  • Forum telefonów
    • Forum OnePlus
    • Forum Google Pixel
    • Forum Nexus
    • Forum Alcatel
    • Forum HTC
    • Forum LG
    • Forum Motorola
    • Forum Nokia
    • Forum Oppo
    • Forum Samsung
    • Forum Sony
    • Forum Huawei
    • Forum Asus
    • Forum Xiaomi
    • Forum Kruger&Matz
    • Forum Lenovo
    • Forum myPhone
    • Forum ZTE
    • Inne marki telefonów
  • Forum tabletów
    • Forum Google Nexus
    • Forum LG
    • Forum Samsung
    • Forum Sony
    • Forum Pentagram
    • Inne marki tabletów
  • Pozostałe
    • Developer
    • Off-Topic
    • Bazar
    • Gry
    • Aplikacje
    • Operatorzy
    • Grafika
    • SmartWatch / SmartBand
  • Dla właścicieli i pomocników

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Dołączył

  • Od tej daty

    Do tej daty


Grupa podstawowa


AIM


MSN


Strona


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Skąd:


Hobby:


Model telefonu


Kernel


Recovery


Soft


Launcher


Model tabletu


SmartWatch


MP3


Słuchawki

Znaleziono 1 wynik

  1. Witam pewnego dnia postanowiłem wgrać sobie Cyanogenmoda 12 na moją Xperię S. No ale z powodu problemów po paru miesiącach postanowiłem wrócić na oryginalnego softa, więc pobrałem softa w formacie ftf i wgrałem przez flashtool. Wszystko ładnie działa oprócz jednego. Na telefonie pisze mi "Tylko połączenia alarmowe". Włożyłem kartę do innego telefonu i działa poprawnie. Pomyślałem że może to wina złego softu więc pobrałem wersję World i ponownie wgrałem na telefon lecz problem jest taki sam. Ale oglądając poradniki na youtube gdzie wgrywają softa to wszystko im działa poprawnie ale oni mają inną wersje Flash toola gdzie po boku mieli wipe data cache i dalvik cache a ja tego nie miałem. A przez recovery tego nie zrobię bo nie mam owego recovery. No ale chciałem wgrać TWRP Recovery na mój telefon ale nie działa mi tryb Fastboot... Tam gdzie powinna świecić się dioda na niebiesko to pojawia się napis SONY i się wyłącza. Z tego co pamiętam do tego chyba trzeba było mieć odblokowanego bootloadera i go odblokowałem i miałem odblokowanego do czasu wgrania tego oryginalnego softu bo jak teraz wchodzę w to service menu to mi pisze Boot loader allowed: No. Co jest dziwne bo odblokowywałem boot loadera instalując CM 12. Proszę o pomoc bo kompletnie nie wiem co robić. Wiem że tutaj jest napisanych wiele problemów ale może te problemu połączą wszystko w całość i będziecie wiedzieli jak mi pomóc. Mi sie wydaje że nie działa ten soft poprawnie ponieważ nie zrobiłem data cache, i dalvik cache.
×

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz - Warunki użytkowania, Polityka prywatności