Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'a3' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Ogólne
    • Informacje oraz regulaminy
    • Pozostałe
  • Uniwersalne
    • Dyskusje ogólne
    • Problemy ogólne
    • Faq i Poradniki
    • Wybór urządzenia mobilnego
    • Theme for CyanogenMod
    • Optymalizacja telefonu
    • Xposed
    • Android Auto
    • Dla zielonych
  • Forum telefonów
    • Forum OnePlus
    • Forum Google Pixel
    • Forum Nexus
    • Forum Alcatel
    • Forum HTC
    • Forum LG
    • Forum Motorola
    • Forum Nokia
    • Forum Oppo
    • Forum Samsung
    • Forum Sony
    • Forum Huawei
    • Forum Asus
    • Forum Xiaomi
    • Forum Kruger&Matz
    • Forum Lenovo
    • Forum myPhone
    • Forum ZTE
    • Inne marki telefonów
  • Forum tabletów
    • Forum Google Nexus
    • Forum LG
    • Forum Samsung
    • Forum Sony
    • Forum Pentagram
    • Inne marki tabletów
  • Pozostałe
    • Developer
    • Off-Topic
    • Bazar
    • Gry
    • Aplikacje
    • Operatorzy
    • Grafika
    • SmartWatch / SmartBand
  • Dla właścicieli i pomocników

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Dołączył

  • Od tej daty

    Do tej daty


Grupa podstawowa


AIM


MSN


Strona


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Skąd:


Hobby:


Model telefonu


Kernel


Recovery


Soft


Launcher


Model tabletu


SmartWatch


MP3


Słuchawki

Znaleziono 2 wyniki

  1. mam problem z wyłączeniem mojego telefony Samsung galaxy A3. Zaciął się i sprawdzałem jego zawartość przez pc ale nic w nim mi nie wykrywa. Żadnych plików. dotyk mi nie działa a gdy przytrzymuję przycisk power to wyświetla mi się tabelka z wyłączeniem zasilanie trybem offline uruchom ponownie i tryb awaryjny ale co z tego ja mi nie działa dotyk. błagam pomocy
  2. Cześć. Jako nowy użytkownik forum serdecznie Was pozdrawiam. Mam problem z jednym z dwóch moich galaxy a300fu. Dwa identyczne telefony, te same niebrandowane oprogramowanie stockowe (5.0.2) – ostatnio aktualizowane przez Kiesa - pod koniec lipca Wgrany ten sam TWRP 2.8.7.0. w ten sam sposób W ten sam sposób zrobiony wipe. Na jednym telefonie CM13 (CM-13.0-20160614-UNOFFICIAL_a3ltexx) wgrał się poprzez TWRP z .zip bezproblemowo – wszystko działa jak należy. Drugi natomiast stał się cegłówką! Przy próbie flashowania zwraca mi błąd o poniższej treści Detected file system for /dev/block/bootdevice/by-name/system (*)Running backup scripts… Cloud not detect filesystem for /dev/block/bootdevice/by-name/system, assuming ext4 Mount: failed to mount /dev/block/bootdevice/by-name/system at /system: No such file or directory Unmount of /system failed: no such volume E:Error executing updater binary in zip ‘/external_sd/ CM-13.0-20160614-UNOFFICIAL_a3ltexx.zip’ Error flashing zip ‘external_sd/ CM-13.0-20160614-UNOFFICIAL_a3ltexx.zip’ Updating partition details… …done Telefon nie jest widoczny w Odinie. twrp_3.0.2-1_sm-a310 po wgraniu nie działa Przywróciłem wersję 2.8.7.0 i stoję w miejscu. BETA-SuperSU-v2.66-20160103015024 instaluje się bezproblemowo
×

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz - Warunki użytkowania, Polityka prywatności