Skocz do zawartości

[email protected]

Użytkownik
  • Zawartość

    6
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Stawia pierwsze kroki

O [email protected]

  • Tytuł
    Nowicjusz

Posiadane urządzenia

  • Model telefonu
    p500
  • Sieć
    Nie ustalone
  1. Instalowałem najnowszą wersję i to samo reinstall romu też robiłem a z tym usb to nie ma różnicy czy debugowanie jest włączone
  2. Siema mam lg p500 z http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2789356 I tak kiedy podłączam telefon do pc to mi tylko ładuje ale czasami łączy się normalnie jako pamięć masowa i włącza się debugowanie usb kabel na 100% dobry na innych telefonach działa i po 2 Jak chcę założyć konto na Google play to jak wpisuje nazwę użytkownika to pisze że niedostępna i nie daje podpowiedzi wpisuje inną to tak samo jest tylko przycisk pomiń wchodzi na chwile w google play i wywala do ekranu głównego tak samo z zalogowaniem
  3. @Up chodziło mi o samodzielną naprawę XD Poradziłem sobie podłączyłem ją na "krótko" naładowała się i teraz normalnie ładuje temat do zamknięcia
  4. na innej baterii chodzi czyli to jej wina nie chce się naładować da się to jakoś naprawić czy koniecznie musze nową kupić?
  5. miałem go podłączonego na kilka godzin i nic bateria pusta u kolegi sprawdziłem czy się mu włączy tel też nic
  6. Siema mam problem z moim lg e400 pobrałem cm roota i cwm i chcialem go naładować żeby mi nie padł w instalacji był rozładowany do 0 podłączyłem go on wyświetla na chwile logo lg i się wyłącza jak podłącze na krótko kablekami ładowarke na te styki co bateria wchodzi w telefonie to tel normalnie włączyłem o co może chodzić?
×

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz - Warunki użytkowania, Polityka prywatności