Pawliniak Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Uwaga! Wszystko robisz na własną odpowiedzialność. Co potrzeba?:Odblokowany bootloader http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/812-odblokowanie-bootloadera-htc-one-m7/Clockworkmod http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/819-clockworkmod-touch-v6031-htc-one/Root http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/820-root-htc-one/CyanogenMod http://download.cyanogenmod.org/?device=m7ul&type=Gappsy http://cyanmod.pl/gappsSterownik USB pod HTC OneMinimum 80% bateriiZarchiwizowane dane w bezpiecznym miejscu Procedura instalacji: Krok 1: Pobrane elementy (cyanogenmod i gappsy) umieścić na karcie pamięci.Krok 2: Uruchom telefon w trybie Recovery, w tym celu: naciśnij Power and Volume Down. Krok 3: W menu CWM, wybierz Install ZIP from SD card, followed by choose ZIP from SD card, następnie zainstaluj CM ZIP paczkę, którą pobrałeś wcześniej. Krok 4: Powtórz krok 3, tym razem z GoogleApps plikiem ZIP. Krok 5: Następnie po zakończeniu instalacji, wybierz opcję wipe data/factory reset w menu Recovery. Krok 6: Uruchom ponownie Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gellnerus Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Ja osobiście mam mały problem.Po zainstalowaniu google apps z linku nie działa klawiatura ekranowa ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 zrób pełne wipe, wgraj CWMpotem gapps i na końcu wpie davlik cache... Ja taki problem mam na L9 i używam innej qwerty.. z Xperii T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gellnerus Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Nadal jest komunikat:"Niestety, aplikacja Klawiatura Androida (AOSP) została zatrzymana."Gdy nie zaisntaluje apps'ów dziła normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 tą zainstaluj i zmień w ustawieniach http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1000-mod-klawiatura-z-xperii-t-dla-innych/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zainstaluj te gappsy - > http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130813-signed.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gellnerus Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 te właśnie instalowałem.Mogę ewentualnie przeinstalować ale najpierw poinstaluje akualizację I spradze może coś pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udało się naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gellnerus Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Sorry że tak późno - TAK DZIAŁA.Zrobiłem tak.wyczyściłem i zainstalowałem ponownie CMnie instalując Gapps - ściągnął się - więc zainstalowałem update tj. CM-10.2.0-RC1Później zainstalowałem Gapps.I jest ok Pierwszy to mój kontakt z CM i powiem krótko pierwsze wrażenie - WOW !!!! dzięki za wsparcie.Pozdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek Gregorek Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Mam problem nie chce mi sie załadować android jest tylko napis HTC one na białym tle i się wyłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Na którym kroku jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek Gregorek Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Skończyłem wszystkie nie wiem w czym mogłem zrobić błąd wszystko poszło dobrze dopóki nie włączyłem telefonu po zainstalowaniu CM i Gapps oraz wybraniu opcji wipe data/factory reset.W sumie to wiem że wszedłem na zły model telefonu ale jak patrzyłem na tamten właściwy post to jest dokładnie to samo, a pliki i tak pobrałem właściwe. Już mi nawet nie wykrywa karty sd jak sprawdziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Nie masz zainstalowanego CyanogenMod'a ponieważ nie powinno być logo HTC tylko logo CyanogenMod. Tak jak teraz jest wejdź do recovery zrób wipe i zainstaluj cm i gappsy i uruchom ponownie. Nie rób na koniec wipe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek Gregorek Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Dobra mam dalej "E: Can't mount /sdcard/" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jakiś problem z pamięcią. Kiedy wyskakuje dokładnie ten błąd. Krok po kroku napisz co robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek Gregorek Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 No to juz jestem w Clockworkmodzie wybieram install zip from sd card i wybieram choose zip from sdcard i wtedy wyskakuje toMam przy wipe'ie "Error mounting /sdcard/ . android_secure!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Serio nie mam pojęcia skąd wziął się ten błąd. Spróbuj zainstalować ponownie recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek Gregorek Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 zainstalowałem i dalej nie czyta błagam pomóż miNie da się inaczej zainstalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Musi się dać, ale moja wiedza jest zbyt mała. Proszę poczekaj na kogoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Nie da się inaczej zainstalować? Mając zainstalowane sterowniki adb (jeśli wiesz o czym mówię) możesz spróbować zainstalować sideload (pod opcją install from sdcard w recovery powienna być install zip from sideload) wtedy plik zip z romem masz na komputerze , wybierasz tamtą opcje w recovery , podłączasz telefon do kompa i w cmd wpiszujesz adb sideload paczka.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Czyli jak wygrałeś zły rom to po pierwsze skopiij dane z SD i formatuj ją a następnie wrzuć dobry rom. Być może jakiś jest niesmak w MBRze na karcie i dlatego jest android secure. Jak to nie da rady to trzeba będzie wysłać rom na pamięć wewnętrzną. Sent from my LG-P760 using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy_pl Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Mam takie pytanie mam htc one i przerobiłem je na google editio, czy mogę zainstalować cyanogenmod ? czy muszę przerobić je z powrotem do oryginalnego romu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Po wgraniu CyanogenMod będziesz musiał ponownie wgrać gappsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy_pl Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) to wiem źle mnie zrozumiałeś ma htc przerobione na google edition i on ma inny soft ma czystego kitkat-a bez sense 5. Chodzi mi o to czy, musze wgrywać z powrotem sense 5. Czy mogę na tym zainstalować CyanogenMod ? Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez NeoCM wstyd - Język Polski kaleczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ale co ty chcesz wgrać czysty stock ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi