Pawliniak Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 CyanogenMod 10 Dostępna wersja nie jest wersją stabilną jeżeli chcesz mieć w pełni działający telefon lepiej poczekaj. Oczywiście wszelkie modyfikacje robisz na własną odpowiedzialność. Co działa:* Pełna akceleracja GPU* RIL (połączenia / SMS / danych mobilnych)* Wi-Fi* Ekran dotykowy* Przyciski dotykowe* Multitouch* Audio* ADB* Montaż pamięci wewnętrznej / zewnętrznej* UMS* Klawiatura świeci* Regulacja jasności* Vibrator* Głęboki sen* GPS* Czujniki (wszystkie)* Dane użytkowania, limiter* HW v-sync* Powiązanie USB* Powiązanie Bluetooth i Bluetooth Co nie działa:* Kamera (częściowo działa)* Wi-Fi AP Download:http://goo.im/devs/thewhisp/jena-cm10 Instalacja:* Pobierz paczkę i wrzuć na telefon* Przechodzimy do CWM* Wykonujemy Wipe* Wybierz install update from sd card.* Wybierz chose zip. from sd card. (bądź internal, jeśli jest ona na wbudowanej pamięci)* Wybierz pobraną paczkę, a potem yes.* Po zainstalowaniu zrób wipe data, cache i dalvik-cache* Reboot źródło: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2012939 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weeedx Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Nie dziala wi-fi <nothing to do here> ;fJest jakis ROM najlepiej 4+ ktory w pelni dziala, wlacznie z wifi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Na chwilę obecną nie. Myślę ze na dniach będzie działać WIFI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weeedx Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 To czekam cierpliwie. Najlepiej jak by oficjalny CM wyszedl lub update od samsunga ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Nie ma czegos takiego jak oficjalny cm Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Jak to nie ma ? Oficjalny to znaczy żeby był wspierany zawsze aktualnymi źródłami najnowszego CM Zawsze możesz wystąpić z prośbą o oficjalnego CM na oficjalnym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Oficjalny to ten wydany przez google dla danego modelu , a wszystko inne ja np. CM sa to wersje nie oficjalne Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubx Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 http://goo.im/devs/thewhisp/jena-cm10 jest może ten rom na innych serwerach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Dlaczego szukasz go na innych serwerach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubx Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 bo mi wywala że The file you requested was not found Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Przykro mi nic nie znalazłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajnyNick Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 A nie ma do tego Gapps?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Tyle dodajemy w innych źródłach gapps, że możesz sobie pobrać kolego. Ten pakiet jest dla wszystkich. http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajnyNick Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 A jakie CWM do tego?? 6.0.4.5?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Starsze, niekoniecznie te co opisałeś.CM 11 wymaga przeważnie nowego CWM (6.0.4.X) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajnyNick Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Zainstalowałem też na 6.0.4.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Berd Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Instalaton aborted Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Dokładny błąd proszę podać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal3122 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 NIe moge na telefon tego przeslac w odin pisz <ID:0/006> Odin v.3 engine (ID:6)..<ID:0/006> File analysis..<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 A gdzie masz napisane, że to wgrywa się poprzez ODINa?Nie umiesz czytać człowieku ?? !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal3122 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 No lol to jak mam to wgrac http://haker.nie-spamuj.eu/sql-injection.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jest instrukcja podana w pierwszym poście Oczywiście przez CWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matten Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 mogłby ktoś podać link do pobrania ROMu z innej strony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Jak widzę ten hosting nie działa, można szukać innego źródła, ale ja szczerze polecam ten ROM, brak bugów i jest bardzo szybki w porównaniu do stocka http://forum.cyanogenmod.pl/index.php?/topic/4981-[samsung-Galaxy-Mini-2-S6500D]-CyanogenMod-10.1---Nieoficjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi