PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Witam wszystkich. Chciałem podzielić się z wami w mojej opinii najlepszym romemna S7 EDGE Exynos. Autorem jest polski developer ambasadii. Testowałem jego Romy od bardzo dawna począwszy od s4, s5, s7 EDGE. Wszystkie działają płynnie i szybko, bardzo stabilne romy. Rom to świetny port s8 dla s7 EDGE. Generalnie to Full stock chociaż podczas instalacji można wybrać kilka dodatkowych modow. Z osobnego pliku można też dodać Rom Control. Sam osobiście jestem zwolennikiem stockow tak więc nie wiem co tam się dokładnie znajduje. Ja sflashowalem rom+ addon pack+ grać Touch wiz Full work for v6 w linkachbedzie Rom i addon pack a z mojej chmury dodam grx Touch wiz. Magisk jest preinstalowany i działa, Oczywiście można wybrać też opcje rota z supersu w podczas instalacji. Multi csc, wifi calling itp. Polecam. Grx jest zainstalowany. W downloadzie to fix który trzeba sflashowac aby wszystkie funkcje działały. Ogromne podziękowania dla Abasadii za wspaniały Rom. XDA Telegram Chat, Support itp. Gustom Recovery TWRP. Full wipe Flash Rom Reboot S8 Port Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Na tym romie jest wsparcie dla Samsung dex. Nie mam jak sprawdzić bo nie posiadam stacji dex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi