NeoCM Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 W sieci pojawił się ROM na bazie CM 11 dla L9Jak wiemy bazuje on a systemie 4.4 KK Brak więcej info o tym buldzie dla L9 Nie działa:W recovery nie działa karta internal SD (wewnętrzna pamięć telefonu). Ale w romie już tak. (Załączony fix - ponoć pomaga)..... Ponoć działa większość funkcji sprawnie!Może ktoś testował>? Kernel:Ramhack 850Mb Better battery life OC to 1350 Mhz, io scheds, governorsInstalacja: 1. Wymagany jest odblokowany bootloader, root 2. Pobieramy nowsze recvoery3. Instalujemy je przez CM4. Pobieramy CM i gapps5. Umieszczamy ja na karcie pamięci6. Robimy pełne WIPE !!!7. Instalujemy ROM8. Instalujemy Gapps9. Reboot!! Wymagany jest nowsze RECOVERY !! ROM WORKS ONLY WITH RECOVERY HERE!!!Download CM : http://www.mediafire.com/download/8mzl3cl3dfqvahl/cm-11-20131214-UNOFFICIAL-p760.zipFix: http://www.mediafire.com/download/4gvjr3030w2jy3w/Fix151213.zipGapps: http://d-h.st/mDtRecovery: http://d-h.st/Ei0Info o romie: XDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zaktualizowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rojewski14 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 instalować fix po gapps czy przed gapps?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Przed, ale nie wydaje mi sie by to miało znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewcu Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 słuchajcie, zainstalowałem znaleziony na innym forum CM11 unofficial ale w wersji cm-11-20141012-UNOFFICIAL-p760. udało się zainstalować, wszystko działało. ale przy próbie instalacji kolejnej aplikacji z google play, wyskoczył mi komunikat "Instalacja na nośniku USB lub karcie SD jest niemożliwa". wyjęcie karty rozwiązuje problem i da się instalować ze sklepu, ale .apk nawet z włożoną kartą się instalują normalnie. to jakiś problem z romem? dodatkowo po podłączeniu słuchawek, po posłuchaniu muzyki przez chwilę rozłącza mnie z siecią komórkową i nie da się połączyć, dopiero reboot pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Wgraj naszą wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewcu Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Myslisz, ze wersja starsza o rok bedzie lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 L9 najlepiej działa na CM 10.2Jak go miałem, to lepszego romu nie było.CM 11 zawierał za dużo błędów, ponad to developer już nie chciał modyfikować nowszych wersji. Dlatego, teraz jest zastój z romami na L9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewcu Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Teraz widzialem, ze resurrection remix robi lollipop i jest na biezaco opracowywany i poprawiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 ja na tym jadę na Note2, stabilny. Nawet bateria dobrze działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi