Matixds99 Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Witam, mam pytanie jest jakiś custom ROM dla tego modelu? ponieważ stock się tnie a takto chce zyskać trochę więcej szybkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Poszukaj na XDA. Jeżeli tam nic nie będzie to znaczy, że nigdzie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matixds99 Opublikowano 28 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Możliwe że tu: https://forum.xda-developers.com/android/development/rom-cyanogenmod-11-t3333084 ale nie jestem pewien, ktoś może obczaić sprawę? Będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Matixds99
Witam, mam pytanie jest jakiś custom ROM dla tego modelu? ponieważ stock się tnie a takto chce zyskać trochę więcej szybkości
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi