Dragon3869PL Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Witam. Nie wiem gdzie umieścić ten temat więc umieszczam go tu. Mam problem, chodzi o to, że wgrywam twrp przez odina, no niby wszystko super ale gdy próbuję włączyć twrp to zamiast niego mam stockowe recovery. W ustawieniach dewelopera (opcjach programistycznych) mam włączone debugowanie usb, i odblokowanie oem. Nie wiem co robić. Samsung Galaxy J3 2016 SM-J320FN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 PeliKan Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Przy flashowaniu odznacz opcję reboot i recznie zresetuj telefon i uruchom recovery 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Dragon3869PL Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 @PeliKan Bardzo Ci dziękuje. Zadziałało. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 PeliKan Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dragon3869PL
Witam. Nie wiem gdzie umieścić ten temat więc umieszczam go tu.
Mam problem, chodzi o to, że wgrywam twrp przez odina, no niby wszystko super ale gdy próbuję włączyć twrp to zamiast niego mam stockowe recovery.
W ustawieniach dewelopera (opcjach programistycznych) mam włączone debugowanie usb, i odblokowanie oem.
Nie wiem co robić.
Samsung Galaxy J3 2016 SM-J320FN
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi