xMiChaLx ! Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Witam mam pewien problem z telefonem Huawei G620s-L01, w problemie chodzi o to, że telefon sam zaczął się resetować i po chwili wyskoczył błąd FASTBOOT&RESCUE MODE Please Connect Usb Cable to Your Computer and Open Hisuite Phone LOCKED Nie wiem co z tym zrobić, może wy mi pomożecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Najlepiej chyba zrobić to co nakazuje komunikat, czyli podłączyć telefon do komputera. Tutaj strona z programem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xMiChaLx !
Witam mam pewien problem z telefonem Huawei G620s-L01, w problemie chodzi o to, że telefon sam zaczął się resetować i po chwili wyskoczył błąd
FASTBOOT&RESCUE MODE
Please Connect Usb Cable to Your Computer and Open Hisuite
Phone LOCKED
Nie wiem co z tym zrobić, może wy mi pomożecie
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi