Bartosz Stempak Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Witam. Jestem użytkownikiem marki HTC od ponad 10 lat. Zawsze ściągałem telefony z USA i odblokowywałem " kodem" zakupionym przez internet. I wszytko pracowało idealnie. Niestety trafił mi się M9 z sieci T-mobile który jest zablokowany przez program i nie prosi o żaden kod. Czy ktoś pomoże mi w odblokowaniu tego fona. Używam sieci Orange. Czy odblokowanie bootloadera usunie SIMLOCKA ???? Czy może jest jakaś aplikacja która ściągnie tego SimLocka. Dziękuje z góry za pomoc Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Odblokowanie bootloadera nie zdejmie simlocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bartosz Stempak
Witam.
Jestem użytkownikiem marki HTC od ponad 10 lat.
Zawsze ściągałem telefony z USA i odblokowywałem " kodem" zakupionym przez internet.
I wszytko pracowało idealnie. Niestety trafił mi się M9 z sieci T-mobile który jest zablokowany przez program i nie prosi o żaden kod.
Czy ktoś pomoże mi w odblokowaniu tego fona. Używam sieci Orange.
Czy odblokowanie bootloadera usunie SIMLOCKA ???? Czy może jest jakaś aplikacja która ściągnie tego SimLocka.
Dziękuje z góry za pomoc
Bartek
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi