Pawliniak Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 (edytowane) Z dumą prezentujemy najbardziej popularną odmianę ROM'u Andorid Revolution HD System:Android 4.2.2 (Jelly Bean) - ostatni oficjalny firmware HTC One X 4.18.401.2 (WWE)Jest to ulepszona wersja ROMu - żadne zmiany wizualne!Bardzo szybki, czysty i stabilny!Pełny interfejs HTC Sense 5.0Wielojęzyczne (WWE)Szczegóły romu:Usunięte oprogramowanie (CPU ) świadczenie - pełną nVidia Tegra 3 ( GPU ) renderingW pełni zoptymalizowany i ulepszonyDostęp do rootNiezabezpieczony boot.imgNajnowszy BusyBoxOptymalizacja pamięci RAMUlepszone zarządzanie pamięcią wirtualnąOptymalizacja prędkościGPU renderowanie UI włączonyAplikacje Bloatware usunięteWszystkie aplikacje / uaktualnienie systemu do najnowszej dostępnejWszystkie aplikacje / dane zaktualizowane do najnowszej dostępnejZwiększona wydajność procesora Wyłączone debugowanie jądra dla lepszej wydajnościZipaligned ( Ulepszone zarządzanie RAM )Zipalign na starcie ( dla aplikacji użytkownika na partycji z danymi )Pełni de-odexedinit.d ( BusyBox run -parts ) Uprawnienia ustawione na auto init.d bagażnikasysro / sysrw wsparcie poleceniaDoskonała żywotność baterii !Zwiększona wydajność EXT4Wsparcie OpenVPNWsparcie Adobe Flash Player... i wiele więcej !Download:Download Android Revolution HD 31.3Download boot.img 0.1 for Android Revolution HD 31.x NOWSZA Wersja!!http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/985-android-revolution-hd-313-high-quality-performance-sense-5-4184012/?p=7967 Standardowa instalacja przez recovery. Edytowane 6 Lutego 2014 przez NeoCM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vergiliusz Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam, pytanko mam. Ile na tym ROMie trzyma bateria?Mam Cyano 10.2.1 i przyznam że du.y nie urywa :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Będzie dłużej trzymała niż na cm. Sam używam Android Revolution na swoim htc one i wytrzymuje ok. 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vergiliusz Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Hmm nie tak długo, może to wina baterii ale na CM czasem udaje mi się uzyskać taki wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Przetestuj to się przekonasz, wszystko zależy od użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vergiliusz Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Jeszcze nowsza wersja...Android Revolution HD 33.1 | High Quality & Performance | Sense 5 | 4.18.401.3Proudly presenting you the most popular ROM for HTC One X... System details:Android 4.2.2 (Jelly Bean) - latest official HTC One X 4.18.401.3 (WWE) firmwareAndroid 4.2.2 (Jelly Bean) - latest *STOCK* ROMs without changes and modifications ---> click hereThis is improved version of stock ROM - no visual changes!Very fast, clean & stable!Full HTC Sense 5.0 InterfaceMulti-language (WWE)For HTC One XThanks to HTC for the base firmwareVideo Review by Flow-WolfVideo Review by oddyZRA szczegóły tutaj łącznie z możliwością pobrania.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1562603 Uwaga! Po wgraniu, miałem problem z instalatorem, nie reagował mi dotyk. Po zakończeniu wstępnej konfiguracji miałem ROM i to co nie chciałem też, ale dotyk już działał.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Dodam do 1wszego postu odnośnik do twojego (oczywiście dostałeś rep+) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateŁo Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Polecam wszystkim tego roma ponieważ w przeciwieństwie do CyanogenMod telefon nie jest rozładowany po kilku godzinach, aparat działa świetnie i wszystkie aplikacje także. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi