Mowca Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) Witam Po przejsciu z cm13 na lineageos 14.1 nie mam roota. W ustawieniach programisty jest opcja wlaczenia roota ale sa tam tylko dwie pozycje: *wylaczony *tylko ADB Na cm13 wszystko dzialalo normalnie. Mialem roota, byla ta trzecia opcja: *Aplikacjie i ADB Co jest nie tak? EDIT Juz sobie sam poradzilem. Edytowane 8 Lipca 2017 przez Mowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sten Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Dzień dobry; Mam taki sam problem ale na LG G2 mini- jak sobie poradziłeś z tym problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mowca Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Dnia 8.07.2017 o 23:54, Sten napisał: Dzień dobry; Mam taki sam problem ale na LG G2 mini- jak sobie poradziłeś z tym problemem? Musisz dograc plik addonsu-14.1 z poziomu twrp. Znajdziesz go na oficialnej stronie lineageos. Wtedy pokaze ci sie opcja "Aplikacjie i ADB" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mowca
Witam
Po przejsciu z cm13 na lineageos 14.1 nie mam roota. W ustawieniach programisty jest opcja wlaczenia roota ale sa tam tylko dwie pozycje:
*wylaczony
*tylko ADB
Na cm13 wszystko dzialalo normalnie. Mialem roota, byla ta trzecia opcja:
*Aplikacjie i ADB
Co jest nie tak?
EDIT
Juz sobie sam poradzilem.
Edytowane przez MowcaOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi