bikepro Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Witam. Mam następujący problem gdy włączam telefon wszystko pięknie działa dopóki nie zablokuje telefonu lub nie wykonam połączenia gdzie ekran wygasa . Po wygasnieciu ekranu dotyk przestaje działać nie mogę nic zrobić. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Pewnie błąd ROM-u. CM 14.1 - normalne. Dnia 30.05.2017 o 00:25, bikepro napisał: Po wygasnieciu ekranu dotyk przestaje działać nie mogę nic zrobić Tzn po ponownym naciśnięciu power? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bikepro Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 3 godziny temu, android_reg_edit napisał: Pewnie błąd ROM-u. CM 14.1 - normalne. Tzn po ponownym naciśnięciu power? Tzn kiedy ekran wygasnie w jakis sposob i pobudze go do wlaczenia przez power lub home to obraz sie wyswietla ale dotyk juz nie dziala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Na stocku nie było problemów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Freezer Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Mam podobny problem, czy ktoś zna rozwiązanie? --- aasapolska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Jaki ROM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bikepro
Witam. Mam następujący problem gdy włączam telefon wszystko pięknie działa dopóki nie zablokuje telefonu lub nie wykonam połączenia gdzie ekran wygasa . Po wygasnieciu ekranu dotyk przestaje działać nie mogę nic zrobić. Proszę o pomoc
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi