Ostatnio podarowałem mojemu młodszemu bratu telefon. Przez ostatni miesiąc, półtora wszystko było w porządku, ale teraz zaczęły się problemy.
Telefon był składany z dwóch różnych:
-Z mojego starego(biały) jest sprawna płyta główna i ta mniejsza na dole
-Z drugiego(czarny) mam ekran, aparat i obudowę.
Telefon miał Hard Reset, ponieważ mój brat zapomniał hasła. Pojawił się też problem z HTC Sense którego zaczęło wywalać.
Co do problemów z uruchamianiem:
-Uruchamia się, pojawia się pierwsze logo HTC, potem dźwięk wraz z drugim logo(z Beats Audio) i czekam tak dopóki się nie rozładuje(lub wyciągnę baterię)
-Uruchamia się, pierwsze logo i z automatu włącza się Fastboot, reboot i z powrotem to samo
Jeżeli macie jakiś pomysł jak to rozwiązać piszcie. Dziękuję za każdą odpowiedź.
Pytanie
Kontener
Witajcie.
Ostatnio podarowałem mojemu młodszemu bratu telefon. Przez ostatni miesiąc, półtora wszystko było w porządku, ale teraz zaczęły się problemy.
Telefon był składany z dwóch różnych:
-Z mojego starego(biały) jest sprawna płyta główna i ta mniejsza na dole
-Z drugiego(czarny) mam ekran, aparat i obudowę.
Telefon miał Hard Reset, ponieważ mój brat zapomniał hasła. Pojawił się też problem z HTC Sense którego zaczęło wywalać.
Co do problemów z uruchamianiem:
-Uruchamia się, pojawia się pierwsze logo HTC, potem dźwięk wraz z drugim logo(z Beats Audio) i czekam tak dopóki się nie rozładuje(lub wyciągnę baterię)
-Uruchamia się, pierwsze logo i z automatu włącza się Fastboot, reboot i z powrotem to samo
Jeżeli macie jakiś pomysł jak to rozwiązać piszcie. Dziękuję za każdą odpowiedź.
PS. Poniżej podam dane z Fastboot'a
*** LOCKED ***
*** Security Warning ***
Z4U PVT SHIP S-ON RL
HBOOT-1.03.0001
RADIO-14.16.3Q4.22
OS-1.34.118.2
eMMC-boot
Aug 20 2014,16:44:55.0
(Dalej opcje wyboru)
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi