turczynski Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Mam Lenovo P2, w sieci czytałem że już dawno jest Android 7.0. Na moim mam 6.0, można jakoś wymusić aktualizację, lub jakoś przez komputer? Brand z T-Mobile, w Lenovo Smart Assistant pokazuje że najnowsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Android 7 rzeczywiście jest od dawna, ale na Google Pixel (Nexus). Na oficjalną aktualizacje musisz jeszcze poczekać (nie wiem ile - zależy od producenta). Chociaż nie ma pewności, czy dla Twojego tabletu taka aktualizacja w ogóle będzie. Możesz wgrać sobie jakąś nieoficjalną wersję, ale to wiąże się z odblokowanie bootloadera i utratą gwarancji. Dział "Dla Zielonych" przybliży Ci ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
turczynski
Mam Lenovo P2, w sieci czytałem że już dawno jest Android 7.0. Na moim mam 6.0, można jakoś wymusić aktualizację, lub jakoś przez komputer? Brand z T-Mobile, w Lenovo Smart Assistant pokazuje że najnowsza.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi