Frank1337x Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Cześć. Na wstępie powiem, że jestem trochę zielony, i dla niektórych pytanie może się wydawać zbyt oczywiste, ale proszę o wyrozumiałość Potrzebuje stockowego romu najlepiej android 5+. Nie mam odblokowanego bootloadera więc poproszę o plik .KDZ Szukałem na XDA developers ale trochę się tam nie umiem odnaleść i wgl. Nazwa modelu lg-d620r (chyba potrzebne nie wiem) Ps czy wg. https://forum.cyanmod.pl/topic/3706-lg-g2-mini-wgrywanie-stock-firmware-używając-programu-kdz/ tego poradnika dam rade zainstalować rom który mi zaproponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Popraw temat według regulaminu. Jak sama nazwa wskazuje poradnik służy właśnie do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi