rajder_ Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 1. Odblokowany Bootloader 2. ADB Fast Boot 1. TWRP Download 2. ADB Fast Boot Download 1.Zainstaluj ADB Fast Boot na dysku C: 2. Do folderu adb przenieś plik TWRP 3. Upewnij się, że masz zainstalowane sterowniki USB. 4. Włącz tryb debugowania USB w telefonie. 5. Po podłączeniu telefonu do komputera w folderze gdzie znajduje się ADB naciśnij SHIFT+PPM i uruchom wiersz poleceń. 6. Wpisz komendę: "adb devices" aby się upewnić, że twój telefon jest widziany przez program. 7. Uruchom telefon w trybie Bootloader: "adb reboot bootloader". 8. Aby zainstalować TWRP wpisz: "fastboot flash recovery TWRP.img" (w miejsce słowa TWRP pisujemy dokładną nazwę pliku recovery pamiętając o .img). 9. Aby uruchomić telefon ponownie wpisz: "fastboot reeboot". 10. Uruchomienie TWRP to tradycyjnie POWER + VOL+ https://forum.xda-developers.com/p8lite/orig-development/twrp-t3583180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-w-gsm Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 error:canoot load" recovery.img" co z tym zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder_ Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zmień nazwę pliku na TWRP.img np, ale upewnij się czy nie masz włączonego pokazywania rozszerzenia pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-w-gsm Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zmiana na TWRP nic nie daje. Rozszerzenia znanych plików mam ukryte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder_ Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 czyli wyświetla ci się samo TWRP i nic więcej? Bootloader na 100% odblokowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-w-gsm Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Mam na czerwono, że odblokowany .Pojawia się błąd jak podałem wyżej . Dziwne jest to,że na 2kompach i ten sam błąd .Jeden z winxp , drugi z linuxem i win7 . Różne recovery i błąd.Na 3 kablach usb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder_ Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 https://forum.xda-developers.com/oneplus-3/help/errror-load-recovery-img-t3577906 bardzo podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-w-gsm Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Marnie z angielskim u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder_ Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Tak jak juz pisałem masz coś pomieszanie z pikiem. Jak wpisujesz cmd tam gdzie masz wpisać nazwe pliku poprostu przeciągnij ten plik do konsoli w tedy z automatu wklei ci ścieżkę do pliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-w-gsm Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Próbowałem przeciągania pliku i nic. Chyba dam sobie spokój z tym badziewnym telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemix94 Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Witam, gdzie znajdę do pobrania TWRP Open Kirin 3.1.1 dla P8 Lite?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi