Mam mały problem, jest dużo podobnych problemów i ich rozwiązań, jednak tylko podobnych. Otóż zmeczony mulącym TW wgrałem sobie na Mojego Galaxy Note'a n7000 cyanogenmoda. Wszystko śmiga przeraźliwie szybko i generalnie byłbym w niebo wzięty, jednak pojawiła się usterka - o losowych porach dnia (nie doszukałem się tutaj żadnej synchronizacji z jakimikolwiek czynnościami wykonywanymi na telefonie bądź nieużywaniem go) zaczął znikać zasięg sieci. Nie dało się ręcznie ustawić w ustawieniach żadnego operatora - podczas próby wyskakuje błąd "błąd podczas wyszukiwania(...)" i pomaga tylko restart telefonu, po którym zasięg w pełni wracał na kolejny, Xowy okres czasu i sytuacja się powtarza. Proszę o pomoc, czego to może być wina? Dodam, że wgrałem również wcześniejszą wersję cm, ale problem nie ustępuje.
Pytanie
Łukasz K.
Witam Drodzy forumowicze.
Mam mały problem, jest dużo podobnych problemów i ich rozwiązań, jednak tylko podobnych. Otóż zmeczony mulącym TW wgrałem sobie na Mojego Galaxy Note'a n7000 cyanogenmoda. Wszystko śmiga przeraźliwie szybko i generalnie byłbym w niebo wzięty, jednak pojawiła się usterka - o losowych porach dnia (nie doszukałem się tutaj żadnej synchronizacji z jakimikolwiek czynnościami wykonywanymi na telefonie bądź nieużywaniem go) zaczął znikać zasięg sieci.
Nie dało się ręcznie ustawić w ustawieniach żadnego operatora - podczas próby wyskakuje błąd "błąd podczas wyszukiwania(...)" i pomaga tylko restart telefonu, po którym zasięg w pełni wracał na kolejny, Xowy okres czasu i sytuacja się powtarza. Proszę o pomoc, czego to może być wina? Dodam, że wgrałem również wcześniejszą wersję cm, ale problem nie ustępuje.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi