dominiksme Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Witam! Chciałbym wgrać stock recovery. Obecnie mam twrp 3.0.2.0. mam też odblokowany Bootloader. Chcę wgrać stock recovery ponieważ chce wgrać oryginaly rom 5.0.1. Tylko niewiem właśnie skąd wziąć recovery i jak wgrać. Mam wgrany oryginalny rom 6.0 B594 Z góry dzięki za pomoc. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 https://forum.cyanmod.pl/topic/7859-huawei-p8-lite-instalacja-stock-przez-adb/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 @MultiGamer Czyli muszę wyciągnąć go z stocka ? jak tak jaki to ma być stock tak wersja jak mam wgrana czyli B594 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ja bym to zrobił w sposób następujący pobrał stock, który cię interesuje i po prostu go zainstalował według poradnika lub "wyciągną" pliki za pomocą tego https://forum.cyanmod.pl/topic/6955-jak-wyodrębnić-pliki-z-firmware-huawei-updateapp-programem-huawei-update-extractor/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 tylko że na stronie Huawei najnowszy stock to jest B564 ? to z niego wyciągnąć recovery ? Bo poszukałem recovery tylko nwm czy to będzie dobre ? http://rootjunkysdl.com/files/?dir=Huawei P8 Lite/Firmware Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Recovery chyba się nie zmieniało ale ja na twoim miejscu wybrał bym recovery z stocka, który chcesz instalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 @MultiGamer ja chcę wrócić do 5.0.1 B170 to z niego wyciągać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ja bym tak zrobił ale czy to jest napewno bezpieczne to nie wiem. Nie jestem w 100% pewien czy recovery się zmieniało czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 @MultiGamer A przez twrp teraz nie mogę od razu wgrać stocka ? tego B170 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Widziałem gdzieś poradnik jak zainstalować update.app przez twrp ale nie mogę go nigdzie znaleźć. Poszukaj na xda może coś znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Dobra już sobie poradziłem zrobiłem według pewnego filmu na YouTube. Można już zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dominiksme
Witam!
Chciałbym wgrać stock recovery. Obecnie mam twrp 3.0.2.0. mam też odblokowany Bootloader. Chcę wgrać stock recovery ponieważ chce wgrać oryginaly rom 5.0.1. Tylko niewiem właśnie skąd wziąć recovery i jak wgrać.
Mam wgrany oryginalny rom 6.0 B594
Z góry dzięki za pomoc. ?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi