NeoCM Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Bardzo prosty poradnik dla tych, który chcą wgrać modyfikowane Recvoery na swoje urządzenie. Oczywiście robicie to na własne ryzyko, możecie uszkodzić telefon. Wymagany jest ówczeny ROOT ClockworkMod Version: v6.0.3.6 Instlacja CWM 1. Pobierz plik do wgrania CMW, jest on w formacie .apk2. Przenieś g ona urządzenie3. Znajdz i zainstaluj.4. Następnie otwórz aplikację5. Wybierz "Install Recvoery"6. Przyznaj prawa ROOT-a (bo o to poprosi)7. Reboot to Recvoery8. Właśnie masz Custom recovery. pobierz TouchRecoveryInstaller-v1_01.apk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogus1707 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 wszystko ok tylko ja wszystko mam po chinsku jak to zmienic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Nie powinno być po Chińsku.. Tu mam nieco inne..TouchRecoveryLoader.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogus1707 Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 wszystko ok juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi