Adrian Czernatowicz Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Jak wgrać nowy system do lg k10 dual bo został zrobiony hardreset izapomniałem hasło i gmail do konta google i potrzebuje pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Z tym może być problem. Bo nie wiem czy do k10 jest juz dostępny stockowy system od producenta. Sprawdź na stronie lg firmware czy jest coś do twojego modelu. Jak jest to cały system bardzo prosto się wgrywa. Ewentualnie jakby nic nie było jeszcze. Jak i do lg k3 identyczną sytuację miałem. To zostaje ci awaryjne przywracanie systemu programem od LG Wysłane z mojego GT-I8160(P/L) przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Adrian Czernatowicz
Jak wgrać nowy system do lg k10 dual bo został zrobiony hardreset izapomniałem hasło i gmail do konta google i potrzebuje pomocy
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi