Pawliniak Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Witajcie CyanogenModziaki!Znalazłem interesujący dodatek dla naszego forum który pozwoli mniej zaawansowanym użytkownikom zaczerpnięcia szybkich informacji związanych ze skomplikowanymi pojęciami. Niestety dodatek nie jest darmowy. Chciałbym prosić was o pomoc do zebrania jest 25$ (ok. 80zł). Czy jesteście w stanie pomóc? Demo Link do produktuhttp://community.invisionpower.com/files/file/6559-keyword-tooltips/ Zebrane: 80złBrakuje: 0zł Dane do przelewu przesyłam na pw. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 A ten dodatek nie będzie czasem wskazywał informacji w języku ang ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Sami możemy uzupełniać informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Mnie znasz, wiesz jakie info mi przesłać. Numer i treść sms Sent from my LG-P760 using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Kolegi ja wam też mogę pomóc...Tylko czy jest to użyteczne...I czy nie straci na tym szybkość forum.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Tutaj się tak nie da. Jeżeli się nie uda może za jakiś czas. Mod jest na prawdę warty uwagi! Bardzo pomoże użytkownikom. Sądzę że ok. 70% wchodząc na stronę nawet nie wie co to CyanogenMod, Rom, Root, Recovery. Dzięki temu po najechaniu na słowo wyskoczy mu od razu definicja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Tylko, że tu zaplecze jest słabe.. hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Faktycznie może to jeszcze nie pora na takie udogodnienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Nie wydaje mi się. Zaplecze będzie się powiększać z dnia na dzień... Sent from my LG-P760 using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Prosiłem go numer konta na pw... nie dał jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Wysłałem Proszę podpisać "forum" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Chłopak jest zabiegany. Ja z resztą też Sent from my LG-P760 using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Dotarła do mnie pierwsza wpłata od NeoCM. Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 To dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 A ja nie dostałem PW - ja tylko sms Sent from my LG-P760 using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Nie mam gdzie przechowywać tych smsów Tylko przelew mogę przyjąć w tym wypadku + 15 zł brakuje: 35zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio77 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Koleszko prześlij mi na PW jaki numer itd. to z chęcią pomogę! Tylko ten 1 sms jest w jakiej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Istnieje tylko opcja przelewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio77 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 szkoda to raczej nic od siebie nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Nie ma takiej możliwość Dodatek zostanie zakupiony w ciągu kilku dni Pomysł został zaakceptowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi