SymeonS Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Witam, mam telefon Kruger&Matz Live 3+ na którym jest zainstalowany system android 5.1.1, telefon ma na tyle dobre parametry, że mógłby być na nim nowszy android, dlatego potrzebuję poradnika jak by można było wgrać nowszego androida, byłbym także zainteresowany modyfikacjami np. od CyanMod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Poradnik do starszej wersji, więc może nie działać. Chyba nic więcej nie znajdziesz. Zbyt mało popularny telefon, żeby ktoś tworzył na niego jakieś modyfikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SymeonS Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 No dobra, nawet jeśli bym wgrał cwm to co mi to daje? Jak wgram nowszego androida skoro go nie mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Nie wiem, ale będziesz miał CWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SymeonS Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 No to wielkie dzięki, wgrałem tego cwm co mi podesłałeś i coś jakby ucegliłem tel, włączą się, pokazuje pingwinka z linuxa i taka można powiedzieć pętla. Może teraz mi powiesz jak mogę to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Ehhh.... Podając Ci link do CWM miałem nadzieję, że załapiesz, że tylko to jest dostępne na Twój telefon i raczej nikła szansa, że wgrasz jakiś custom ROM. Jak sam zauważyłeś wgrywanie CWM mija się z celem (zwłaszcza, że dostępne jest na starszy model) więc nie wiem co Cię podkusiło. Nigdzie nie napisałem, że masz coś wgrywać. Zobacz czy nie ma jakieś kombinacji klawiszy, żeby przywrócić ustawienia fabryczne. Tutaj też coś jest. Ten link służy do tego, żebyś miał na czym się oprzeć, a nie klepać bezmyślnie komendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SymeonS Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Przywróciłem ustawienia fabryczne i tel się włącza, "pingwinek" ? nadal jest i przez to dłużej się włącza, szukam teraz stock Rom do tel żeby to naprawić, napisałem do serwisu k&m może mi podesla stock rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi