jacajaca997 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Po instalaci przez CM installer CM 10.2 nie mogę wysyłać mms w sieci Play. Dane komórkowe włączone, konfiguracja systemowa CM 10.2. Wysłałem sms konfiguracyjnego do Play ale nie otrzymałem kojfiguracji Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Z jakiego dnia masz buld?Sam mam problem z mms-ami... A moja sieć to Plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jacajaca997 Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Doczytałem ze objętość mms w Play to 300kb i do tylu mi wysyła, natomiast na stockowym Romie z automatu przekształcał obraz na mmsWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Tu masz najnowszy buld CM z dnia dzisiejszego..Wgraj i zobacz czy coś się polepszyło...http://download.cyanogenmod.org/?device=jfltexx&type=nightly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jacajaca997 Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Czy trzeba instalować przez CMinstaller lub CWM bo nie pokazuje mi dostępnej aktualizacji a nie che mi się od nowa wszystkiego ustawiać Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 jak wgrywasz update przez CWM to nie robi Ci się wipe.Bo to ten sam system... Tak jest z każdym rormem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jacajaca997 Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Ok dzięki spróbujęZrobiłem update ale niestety dalej problem z mms. Czy ktoś umie ustawić tak CM 10.2, że przy udostępnianiu zdjęcia w normalnym formacie do mms urządzenie samo zmieni format (wagę - w Play do 300 kb) zdjęcia do wysłania w mms? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 A skonfigurowales APN? To informacje o mms dla danego operatora. W google otrzymawszy niezbędne info po wpisaniu APN play mms. Sent from my LG-P760 using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jacajaca997 Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Moge wysylac ale zdjecie musi byc ponizej 300kb. CM 10.2 z automatu nie zmniejsza zdjecia a stockowy Rom to robil i chodzi o TO ustawienie Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 A w ustawieniach mms? Czy może jakąś inna zewnętrzną apka... Sent from my LG-P760 using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jacajaca997 Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 wlasnie nie ma lub nie umiem znalezc jakis extra ustwaien mms, te co sa nie daja takiej mozliwosc i chyba trzeba bedzie myslec o zewnetrznej apce Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Ogółem CyanogenMod na buldach nightles mają problem z mmsami. Trzeba czekać na poprawę od strony CM.Dużo ludzi sie na to skarży... Mi też raz pobiera, a potem nie chce...I to zależy od wifi u mnie czy jest włączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jacajaca997
Po instalaci przez CM installer CM 10.2 nie mogę wysyłać mms w sieci Play. Dane komórkowe włączone, konfiguracja systemowa CM 10.2. Wysłałem sms konfiguracyjnego do Play ale nie otrzymałem kojfiguracji
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi