bartek6820 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Witam, chciałbym zadać kilka pytan: -Jak CM 10.2 sprawuje się na Lg l9 , czy nie ma przyciec? -Jak jest z bateria, ile trzyma?? -I ogólnie jakie sa plusy i minusy? Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 O w końcu ktoś pisze o CM dla tego modelu. Ja mam na obu cyjana.. (znaczy się na tym i na 4x HD)I cyjan chodzi najlepiej z tych softów, które są dostępne na rynku.Chociaż buld Chameleon OS też bardzo dobrze się sprawuje i jest bardzo "innowacyjnym softem" Jest jeden błąd z CM na P760.. klawiatura AOSP wywala błąd, ja za każdą instalacją nowszego bulda CM muszę wgrywać klawiaturę.. bo tak to ciężko się poruszać po opcjach. Używam akurat klawiatury z Xperii T. Co do baterii nie musisz się obawiać, trzyma dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi