Pawliniak Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 ROM BEAN KAT - 4.4 Mod Informacje:- Base CyanogenMod 10.1 by DevConnection_Team- Stock CM10.1 updated kernel- No additional init.d tweak Usunięte aplikacje CM:- All live wallpaper- Video editor- Apollo music player- Calendar- Trebuchet- CM Walpaper- CM Bootanimation- CM Audio ringtones, notifications, alarms, ui Mała prezentacja: Download:( 20th November 2013 )http://d-h.st/eWJ Gappsy w pakiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Czyli aplikacja KitKat Launcher z Google Play i już na bazie KK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Myślę że to nie to samo Wysłane z mojego HTC One Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 No niby nie... tak wynika z postu na xda iż to jest launcher z k.kAle więcej jest dodatków z innych softów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bitto Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 warto już pobierać czy lepiej poczekać trochę? puki co na smoothie ciągnę ale wiesza mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 poczekaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi