sebaxxx80 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Witam Mam prośbę, może ktoś mi pomoże w kwesti jak wgrać i skąd pobrać Cyana do tableta Samsung Galaxy Tab4? Tablet kupiłem z Allegro i jest ok, tylko coś się nie raz zawiesza. Posiada wbudowanej pamięci ram 1,5 gb. W aplikacjach powyłączałem nie potrzebne aplikacje lecz i tak coś go spowalnia. Może wgranie alternatywy dla androida coś pomoże, więc proszę o pomoc. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Lap tu watek z xda ale jest to unofficial, jesli to ten wariant to mozesz spróbować ? chetnie bym Ci pomogl bardziej ale wychodze do pracy. To udalo mi sie znalezc tak na szybko. https://forum.xda-developers.com/tab-4/development/rom-cyanogenmod-13-galaxy-tab-4-lte-t3324627/page25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Temat nie tam gdzie trzeba, źle założony... Nikt, nikt nowy nie czyta regulaminu, bo po co...Tap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sebaxxx80
Witam
Mam prośbę, może ktoś mi pomoże w kwesti jak wgrać i skąd pobrać Cyana do tableta Samsung Galaxy Tab4?
Tablet kupiłem z Allegro i jest ok, tylko coś się nie raz zawiesza.
Posiada wbudowanej pamięci ram 1,5 gb. W aplikacjach powyłączałem nie potrzebne aplikacje lecz i tak coś go spowalnia.
Może wgranie alternatywy dla androida coś pomoże, więc proszę o pomoc.
Dziękuję i pozdrawiam.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi