Monokuma Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 https://www.olx.pl/oferta/sony-xperia-m-android-6-CID99-IDknMo4.html Jak w tytule. Więcej w samym ogłoszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 nie wiem o co Ci chodzi miałem xperię M i był to pocisk wśród pocisków. nigdy nie miałem problemów Pewnie przy wgrywaniu romu, Twój dysk osiągał 100% zużycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 2 godziny temu, Mitlex napisał: nie wiem o co Ci chodzi miałem xperię M i był to pocisk wśród pocisków. nigdy nie miałem problemów Pewnie przy wgrywaniu romu, Twój dysk osiągał 100% zużycia Aha spoko. Dziwne że podczas robienia Samsungów,HTC,LG starszych nowszych. Nigdy takich problemów nie miałem. Tylko z Sony takie szopki nagle. Sprzedaję to w cholerę nie będę się truć. Lumpy od Sony nic nie warte telefony. Z innymi markami nie ma takich problemów. To tyle z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Edit. Dodałem ogłoszenie raz jeszcze. Usiadłem pobawiłem się i w godzinę wgrałem Resurrection Remix. Androida 6.0.1 Z gaaps Do tego TWRP. Nie będzie mną telefon rządzić i cyrki odstawiac.Zazwyczaj tak mam że jak modyfikuje telefon to do końca. Po wszystkim nawet aparat działa normalnie. A na stocku problemy jakieś były. Także jakby ktoś był zainteresowany zakupem. To zapraszam. Telefon czeka na nowego właściciela Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu TapatalkaEdit po raz drugi. Pobawiłem się dzisiaj jeszcze chwile. I efekty są takie że odpaliłem Pokemon GO na tej Xperii z cm13. Zdjęcie na potwierdzenie moich słów. Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Htc jakościowo gorzej wypadają niż Sony. Siadają w nich płyty główne na potęgę siedzę w tym zapewne więcej niż Ty, ponieważ naprawiam telefony codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Htc jakościowo gorzej wypadają niż Sony. Siadają w nich płyty główne na potęgę [emoji4] siedzę w tym zapewne więcej niż Ty, ponieważ naprawiam telefony codziennie. Ehem. Może i dłużej siedzisz. Bo ja się tym hobbystycznie od 2006 zajmuje od czasów starych Nokii z symbianem. Ale też sporo wiem. I będzie już lekko 500 różnych telefonów komórkowych co modyfikowałem i naprawiałem. Czasami to już zygam tymi naprawami telefonów /komputerów. Ale dalej się tym zajmuje. Człowiek się nudzi to robi to co potrafi najlepiej. A co do tego co napisałeś. To prawda po części. Parę dziesiąt Htc miałem okazję robić. Psują się często. W dodatku przy wymianie dotyku z szybką itp. Cyrki różne są. Czasami nawet kalibracja dotyku nie pomaga. Ale z tego co pamiętam. Pierwszy telefon z Androidem był od HTC właśnie. Szkoda że ta firma upadła. Co teraz się dzieje z Sony. Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Trochę offtop, ale jak odpaliłeś pokemony na CM13 skoro jest już zrootowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Trochę offtop, ale jak odpaliłeś pokemony na CM13 skoro jest już zrootowany? Specjalną apką wszystko w internecie jest na xda dokładniej Potrzebny tylko jest CM13 w górę oczywiście działający na jakimś telefonie z 1gb ram. Wczoraj z ciekawości grałem na tej mce sprawdzić jak gra działa. I o dziwo śmiga. Czasami lekko gruchnie Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi