Gronie 2013 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Witam, mój problem polega na tym, że telefon nie obsługuje USB OTG, a konkretniej moich słuchawek które podłączam przez ten kabel, które działają na moim tablecie bez problemu. Próbowałem włączyć otg przez aplikację, wtedy telefon obsługiwał klawiaturę i myszkę (na przykład) ale słuchawek już nie. Druga metoda której próbowałem to znalezienie plików, nie pamiętam jakich coś w stylu usb_host i danie temu wszystkich uprawnień w root explorerze. Z tego co słyszałem to kernel musi obsługiwać usb. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Cześć, zobacz czy nie ma przejściówki na minijack 3.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gronie 2013 Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Dnia 12.02.2017 o 11:51, PeliKan napisał: Cześć, zobacz czy nie ma przejściówki na minijack 3.5 Witam jeszcze raz, odezwałem się trochę późno, nawet bardzo, ale przypomniało mi się o tych słuchawkach ;p Z tego co mi wiadomo, to ponoć przejściówki z jacka na usb nie działają, bo te dwa porty działają na zupełnie innej zasadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Dołączam się do pytania. Nie działa mi gniazdo Jack i muszę ogarnąć słuchawki na USB, a skoro nie działają, to będzie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Nie taniej jest przelutować gniazdo lub po prostu poprawić luty, jeżeli się wykruszyły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi