dasiek Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 https://www.dropbox.com/s/qzd01j8b7okmg5f/l5_v20_root_busybox_cwm_deodex.zip Idealne dla Developerów do modowania itp Instalacja standardowa przez recovery (full wipe , install , reboot) Ważne : Po instalacji omiń konfiguracje telefonu. Sa błędy z domyślną klawiaturą LG , wrzuciłęm TouchPala jednak bez zmian. można wykonać to za pomocą adb adb install plik_z_klawa.apk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Czyli wersja Alpha 1 już jest ja się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Wolę określenie "Podstawa do romu" bo pracy mam jeszcze ho ho :3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Wiem że pracy całe mnóstwo ale jest światełko i mocno się święci. Sent from my LG-P760 using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi