PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Rom bazuje na N5 NewUX. Nie moge nic na ten temat powiedziec z uwagi na to ze nie testowalem ale inni uzytkownicy sobie chwala wiec postanowilem ze podziele sie nim z uzytkownikami naszego forum. Linku do watku xda nie bedzie poniewaz takiego watku nie ma. Rom pobralem od developerow z chin. Rom swiezutki, chyba niedawno byl update do wersji 3. Wczesniej bazowal on na N4. Screenow tez nie mam, szukalem ale ciezko cos znalezc. Jak tylko ktos z testujacych z grupy bedzie sie chwalic, dodam. Zapraszam do testowania i pozostawienia opini. 1. Root 2. Custom recovery twrp/cwm 1. Skopiuj paczke z romem do pamieci telefonu lub na karte pamieci 2. Reebot do recovery 3. Full wipe 4. Flash rom 5. Reebot to system https://mega.nz/#!KFZ0RJyC!jz4Bp5lncCPFcFJcXFBg_vK4UcKYU_YlPyCulkj4FdM Motywy TouchWiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Nie zapomniałeś o czymś?Tap, tap, tap - morsem z LGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Zapomnialem. O tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Tak, o nazwie tematu.Tap, tap, tap - morsem z LGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJMazi Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Link nie działa ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 29 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Czy ktoś z administracji mógłby zamknąć wątek? Zgubiłem Rom i nie jestem w stanie go odnaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi