Avernus Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Czy może ktoś mi napisać po kolei jak wgrać krok po kroku tego cyjana 6.0.1 officjal na s4 mini ? Jak z aktualizacjami ? Czy wszystko działa ? Mam s4 mini wersja LTE Proszę o pomoc gdyż jestem amatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 A posiadasz custom recovery i root? Jesli Cie interesuje to tylko lineage os moge zaoferowac ? android 7.1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Avernus Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 @PatrzKomuUfaszGb Znaczy nie mam roota mam oryginalne oprogramowanie telefon po gwarancji już 4 lata i chciałbym go trochę "odświeżyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 To musisz zrobic roota i wgrac custom recovery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Avernus Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 A to jak to zrobić ? Mogę mieć i 7.1 ale żeby było po PL i wszystkie opcje na telefonie działały. Jestem zielony i proszę o głębsze tłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 To jest GT-I9195? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Avernus Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Mozesz sprobowac tej metody: 1. Odpal odina 2. Przejdz do trybu download (przycisk home+volume down+power off) 3. Podlacz telefon przy pomocy kabla usb 4. Kliknij myszka na ap i wybierz recovery twrp 5. Odznacz opcje auto restart w odinie 6. Kliknij start 7. Teraz jesli recovery sie zainstalowalo odlacz telefon i wyciagnij baterie 8. Przejdz do recovery (przycisk home+volume up+ power off 9. Sflashuj supersu 10. Reebot to system Jesli nie zadziala to powtorz punkt 8 tylko zamiast supersu sflashuj S4Mini_RootKit_v2 Odin_v3.09.zip SuperSu 2.79-SR3 S4Mini_RootKit_v2 twrp-3.0.2-1-serranoltexx (docelowy plik jest w paczce) Po tym zabiegu bedzie dopiero toot. Moze... A tu masz na wgranie cwm i roota Ktorys musi zadzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Avernus Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Trzeba tyle roboty żeby tego roota zrobić ? A te andka 6.0-7.0 jak co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Tak, aż tyle roboty. Potem możesz wgrać jakiś fajny romik.Tap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Nooo niestety?? trzeba bylo s4 a nie s4 mini kupis hehe ? to bym mial 5 minut roboty. A andka to dopiero Ci opisze jak bedziesz roota miec gotowego. Nie chce mi sie tego wszystkiego tlumaczyc jesli nie zrobisz roota. Ja ci powiem tak, ja dodaje tematy tylko zwiazane z tym co kiedys uzywalem i wydaje mi sie godne uwagi, yzywam na codzien lub cos co poprostu mnie interesuje i czasem tematy ktore sa potrzebne komus tak jak teraz Tobie. Jak zrobisz roota to daj znac. Wtedy Ci opisze co i jak chyba ze ktos inny to zrobi wczesniej. Znalazlem watek lineage os dla Twojego modelu ale nie chce mi sie go bez sensu tlumaczyc?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Możesz jeszcze zajrzeć do działu dla zielonych. Tam jest taka mini seria tematówTap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Avernus Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 jaki jest problem w s4mini ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 To pytanie dotyczy czego dokladnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Avernus Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 bo napisałeś czemu nie mam s4 bo było by łatwiej niż w s4 mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 S4 jest lepszy, może dlatego. Ale Samsungi są łatwe do modyfikowania.Tap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 No bo w s4 pobierasz jeden plik "cf autoroot" i flashujesz go w odinie i po 5 minutach masz roota. A tutaj to troszke inaczej wyglada. Sam widzisz jak i stwierdziles ze to duzo roboty? ale nie martw sie niektore malopopularne modele tak maja. Ostatnio tez byl jakis samsung taki... ktos mial podobna metode rootowania. I co zrobiles tego roota czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 https://autoroot.chainfire.eu/Ja znalazłemTap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Avernus
Czy może ktoś mi napisać po kolei jak wgrać krok po kroku tego cyjana 6.0.1 officjal na s4 mini ?
Jak z aktualizacjami ? Czy wszystko działa ?
Mam s4 mini wersja LTE
Proszę o pomoc gdyż jestem amatorem
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi