Casper Patrick Fume Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witam mam takowy problem z Wi-Fi w p8 lite wgl mi sie nie włącza wchodzę w ustawienia żeby włączyć i nic. Dodam ze telefon resetowałem i nic nie podziałało a internet orange z karty działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Jeżeli nie masz najnowszej wersji oprogramowania może spróbuj je zaktualizować lub przywróć do ust. fabrycznych. Nic innego mi do głowy nie przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Casper Patrick Fume
Witam mam takowy problem z Wi-Fi w p8 lite wgl mi sie nie włącza wchodzę w ustawienia żeby włączyć i nic. Dodam ze telefon resetowałem i nic nie podziałało a internet orange z karty działa
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi