tosia22 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Witam mam problem a mianowicie po wgraniu softu, wszystko elegancko wgrywa sie itp. pod koniec nie resetuje nawet telefonu dalej jest emergency mod a jak chce wl telefon to stoi na logu lg .. pomocy i nie da sie zrobic hard reset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. W jaki sposób wgrywałaś i jaki soft (link)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tosia22 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 wgrywam go wlaczajac emergency mode i soft 10e, probowalam awaryjnie w pc suite i nici.. jak wgra oprogramowanie to nawet sie nie resetuje tylko dalej jest emergency mode.. wyl baterie probuje hard i sie nie da.. migaja przyciski na dole i wlaczy sie do logo lg nawet jak go do ladowania podepne to tez pokazuje logo lg a nie ze laduje.. chyba tel sie zepsul teraz wgrywam r&d tools i wlasnie wgralo i to samo nie wl sie tylko to logo ciągle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Jeżeli bootloader jest zablokowany, a PC Suite tego nie bierze to chyba tylko serwis może pomóc. Próbowałaś wgrać kilka razy? Podaj link do poradnika z którego to robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tosia22 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 nie mam poradnika zadnego.. robie tak jak zawsze robilam kurde.. teraz probuje znowu wgrac 10A ale wydaje mi sie ze lipa bd .. oni to wgra jest koniec i dalej swieci sie emergency mode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Spróbuj jeszcze LG Flashtoolem. Tutaj link: Zrób analogicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tosia22 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 robilam to juz, ale to samo mi pobieralo soft ;d ale wlasnie probuje tak jak tam opisane wlasnie wgrywa..ale pewnie znowu bd to samo wgra i dalej bd ten emergency mode i wyciagne baterie i nie da sie nawet zrobic harda .. i bd tylko logo lg wydaje mi sie ze to cos bootloader jest walniety i nie idzie w ogole hard resetu zrobic.. jak i wl sie tylko na logo i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Wgraj stocka przez lg flashtool z tego linku Jeśli nadal będzie tryb emergency, to sprawdź czy masz połączenie przez fastboota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tosia22 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 nie umiem tym zrobic.. nie umiem tych plikow tam poznajdować .... tam do pobrania jest tylko lgflashtool i nie umiem znalezc tych plikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Telefon da się podłączyć w jakimkolwiek trybie tak, żeby komputer go widział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tosia22 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Telefon jak podłączę pod ładowarkę od razu sam się włącza pokazuję logo operatora LG i to tyle, nie pokazuję mi ładowania. Telefon raczej laptop widzi, ponieważ wgrywa mi przez kdz. firmware i pod koniec wychodzi, że wgrało tylko jest problem, bo po wgraniu oprogramowania powinno samo go zresetować a on dalej jest w emergency modzie. Wyciągnę baterię próbuję zrobić hard reset kombinacją klawiszy, ale świecą tylko na dole przyciski i znowu logo LG. Wgrywałam oprogramowanie przez: KDZ., LGMobile Support Tool ( TUTAJ NAWET AWARYJNE PRZYWRACANIE, ALE NA WŁĄCZONYM EMERGENCY MODE, INACZEJ NIE WIDZI TELEFONU.), R&D TEST TOOLS ( TU TEZ NA EMERGENCY MODE) , nie wiem nie mam już pomysłów .. włączyłam go z nadzieją, że może jednak go coś ruszy, ale logo LG cały czas przez ponad 2h.. jeśli chodzi o podłączenie go pod laptop, to on sam automatycznie się włącza i jest logo LG, nie mam możliwości wejścia w pamięć telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Wyjmij baterie. Podłącz pod ładowarke i przytrzymaj przyciski do wejścia w Download Mode (bez przycisku zasilania spróbuj) i włóż baterie.Tap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tosia22 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 zrobiłam tak, i włączył się emergency mode bez bateri, po włożeniu bateri to samo jest nic sie nie zmieniło ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tosia22 Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 android_reg_edit Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Może spróbuj podłączyć telefon do tylnego USB 2.0? Jaka nazwa wyświetla się w menedżerze urządzeń po podłączeniu w fastboot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tosia22
Witam mam problem a mianowicie po wgraniu softu, wszystko elegancko wgrywa sie itp. pod koniec nie resetuje nawet telefonu dalej jest emergency mod a jak chce wl telefon to stoi na logu lg .. pomocy
i nie da sie zrobic hard reset
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi