King_Stone_69 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Witam.Ostatnio miałem problem w związku z pobraniem stocka. Napisałem na FB do polskiego oddziału LG i po przedstawieniu problemu, nie dostałem odpowiedzi odnośnie stocka, ale:Pytanie brzmi - czy oni chcą mnie do czegoś zniechęcić? Co o tym myślicie?Tap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik1654 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Chcą cie zniechęcić do debrandowania telefonu, bo chcą abyś zachował gwarancje i używal brandowanego softu, zresztą chyba każdy producent telefonów by tak napisał. Tak bynajmniej ja myślę.Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Z tego brandowania mam 10 aplikacji z czego używam jednej...Tap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Słabo szukałeś: http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G3%2FStock%2F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 To już przeglądałem. Szukam 30n, a tam są 30b (30c chyba też gdzieś tam był)Tap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Może jak zainstalujesz starszą kompilację to sama się zaktualizuje przez LG PC Suite? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Chwila, stop. Zajrzałeś kiedyś do tematu gdzie chwalimy się wersjami Androida? Posiadam już zaaktualizowany do 30n. A chcę na niego nałożyć 30n, ale bez branda. Co masz na myśli pisząc o starszej komplikacji? Nie chcę uceglić...Tap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Wgrywasz starszą niebrandowaną wersje. Nie grzebiesz nic w bootloaderze czyli wszystko na legalu. Potem sprawdzasz sobie aktualizacje w systemie czy PC Suite i może zaktualizuje do najnowszej dostępnej wersji (czyli ta którą aktualnie posiadasz). Różnica polega na tym, że ta aktualizacja byłaby wtedy od producenta telefonu, a nie od operatora czyli bez brandu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi