PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Jak nazwa wskazuje możemy tworzyć backupy aplikacji w tym również systemowych. Aplikacje wraz z danymi możemy później przywrócić po zmianie romu lub telefonu. Aplikacja może posłużyć również jako uninstaller dla aplikacji systemowych. W ustawieniach można ustawić Aby backup przesyłka się automatycznie do chmury jeśli ktoś ma taka potrzebę. POBIERZ Titanium Backup 8.0.0.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Polecam. Używałem na moim śp. Galaxy S 3 Mini. Nie mam zastrzeżeń poza tym, że nie wyciągnęło mi danych aplikacji z kopii zapasowej TWRP.Tap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Racja, bardzo dobra apka. I racja tez z tym wyciaganiem danych z backup twrp, tez mi sie zdazylo. Ale jest bardzo przydatna dla kogos kto zmienia romy czesto? mam konto na teregram i zgubilem karte sim, tam logujesz sie przez weryfikacje nr. Teraz po kazdej zmianie romu jedyna opcja zalogowania sie jest przywrocenie aplikacji wraz z danymi wiec nie moge narzekac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Updatowalem i teraz można pobierać z mojej chmury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi