Grzesiek75 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Jak przyspieszyć działanie S 3 Mini GT-I8200, przywracanie ustawień fabrycznych i wyłączanie aplikacji na niewiele się zdaje- generalnie w tel. oprócz apek allegro, olx i poczty nie mam innych?! Chciałem wgrać jakiegoś recovery i CMa, ale wszystko co powstało jest pod GT-I8190. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Coś kręcisz ?? z tym że nic nie ma? https://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-mini/general/cm-rom-s-iii-mini-value-edition-gt-i8200-t3432885/page21 Jest ciężko ale idzie znaleźć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek75 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Ten wątek widziałem, ale z moim angielskim przebrnąć przez 21 stron to byłaby męka. zresztą z tego co widzę na ostatniej stronie i o ile dobrze zrozumiałem to są jakie problemy z działaniem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Nie, tylko trzeba sflashowac ROM i kernel. Dobra? masz fart że mi się nudzi? 15 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek75 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 To spróbuję, a jeszcze podpytam, czy trzeba wgrać jakieś custom recovery (miałem problemy z twrp w swoim telefonie)?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 No trzeba twrp albo cwm jeśli masz roota możesz użyć tej aplikacji https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cgollner.flashify&hl=pl. Jak dołączysz się z netem to ona znajdzie odpowiednie twrp pod Twój model. https://forum.cyanmod.pl/topic/9355-galaxy-s3-mini-cm-rom-for-s-iii-mini-value-edition-gt-i8200/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Popraw proszę nazwe tematu na zgodną z regulaminem tworzenia nowych tematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek75 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Wielki dzięki, przez weekend będę "walczył"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi